Multumim pentru feed-back!

 

"Mulţi Ani Binecuvântaţi, Fluentis! Felicitări, well done! V-aţi asumat o uriaşă responsabilitate ... Vă dorim să nu fiţi doar profesionişti ţintind excelenţa în domeniul de expertiză abordat ... Fiţi asta, negreşit! Fiţi cu mult mai mult decât atât! Fiţi arhitecţi ai imaginaţiei! Fiţi campioni ai vocaţiei! Fiţi căutători, descoperitori şi şlefuitori de diamante! Dar - mai cu seamă - fiţi o binecuvântare pentru adresanţii serviciilor pe care le prestaţi! Fiţi o binecuvântare - în special - pentru copii! Best of achievements in the years to come ..." (Razvan Radacineanu, Bucuresti)

 
"Dupa ziua de astazi (Antreprenor de Mic, 25 august 2013) ne consideram prietenii Fluentis :). Multumim pentru experienta de astazi : am vandut, am cumparat, am negociat, am donat, am participat la tombola, am facut schimburi, dar mai important decat asta ne-am facut prieteni, am cunoscut persoane interesante si am experimentat.
Pentru toate acestea, multumim Fluentis!" (Horia ( mic antreprenor) si Cristina Ionescu)
 
 
Ma bucur mult pentru ca am participat la evenimentul de ieri (Antreprenor de Mic, 25 august 2013)! Am luat parte la o experienta inedita pe care nu o voi uita! Mi-a facut placere sa va cunosc si sper sa fiu prezenta la cat mai multe evenimente sau proiecte organizate de dvs. (Ana Petcu, 12 ani, Bucuresti)

 

"Va multumim pentru aceasta initiativa frumoasa, organizata pe principiul win-win, de care cei mici au fost absolut incantati si din care – zic eu – au invatat in alt mod, sa daruiesti. Sa daruiesti altora, mai putin norocosi decat tine, dar si sa-ti daruiesti tie, prieteni noi si o experienta de neuitat. Va doresc sa continuati sirul acestor actiuni si sa aveti cat mai multi participanti." (Mona Climov, Bucuresti)

 

 

"Desi prima data cand am venit la acest curs ("Business English: Language of Meetings", n.n.) eram stresata, m-am relaxat imediat cand am vazut atmosfera si modul de lucru. Acum, este ca si cum as veni la SPA!" (MIRELA Pop, director tehnic, Groupama Asigurari)

 

 

"It's a motivating course (Romanian for Foreigners) with a knowledgable and intellectual instructor.The school has an effective "direct" method but is also flexible to the student's level of understanding (I'm a beginner)."   (Ichiro Yuki, YUKI Japanese Home Dining)
 
 
 
"My expectations for the Business English Course have been exceeded: I improved my fluency in speaking, listening, and my knowledge about formal language for professional meetings. The teacher was very well prepared for classes, and the activities were very interactive. I will include everything I learned here in my future work, especially when I participate in symposiums This course was relaxing, I didn't feel when the time passed, it seemed too short. Not boring at all. I can say that the international experience of the trainer made it so attractive: it has a really good balance between price and quality offered, and therefore I will recommend it to my friends and colleagues."    (Prof.univ.dr. LIGIA ION, University of Agronomic Science and Veterinary Medicine, Bucharest)
 
 
"I would strongly recommend this course (Language of Meetings) because it is interactive, and very helpful for formal speaking, and I would like it to be longer than 10 sessions. I will include the phrases I learned, and the techniques for negotiations in my future work, because I really enjoyed the activities and I find them very useful. I particularly liked the atmosphere, and the relationship we built among ourselves and with the teacher. I intend to re-apply for the next Business English Practical Course Fluentis plans for September."  (DANIELA Postelnicu, Master Studies in International Trade)
 
 
"This kind of course must be done more often because I felt that it was too short. As far as I'm concerned, I felt very well, and relaxed, it was a useful experience for me, especially the professional language for interruptions in meetings. I will try to include as many formal phrases I can remember in my future conference participation. I liked most the interaction between the participants and between us and the teacher. The course was very intensive and stimulated us to learn and use as many words and phrases as possible." (CIPRIAN Chelaru, chemist-engineer, National Institute for Research and Development of Leather Products)
 
 
"David a venit foarte fericit de la Scoala de Vara, inca de la deschiderea din Parcul Herastrau. In fiecare zi a fost entuziasmat de ce a mai facut nou, ba chiar si-a fotografiat pernuta de voiaj decorata in prima zi, a scos poza la imprimanta pentru a o include in jurnalul pe care il tine." (Teodora S., mama lui David, 7 ani)
 
"E foarte frumos ce faceti la Fluentis cu copiii. I-a placut mult cursul de percutie africana si teatrul de papusi. Am fost surprinsi de "tema pentru parinti" cu care a venit acasa si felul in care ne-ati implicat si pe noi in activitatile copiilor. Maria se pregateste de cateva zile pentru experimentele de saptamana viitoare, vrea sa le aleaga pe toate din cartea pe care i-ati dat-o la studiat." (Ana, mama Mariei, 8 ani)
 
 
"Imi pare rau ca nu l-am putut aduce decat o saptamana la Scoala de Vara. Dar i-a placut foarte mult: doarme cu pernuta facuta cu voi, si-a descoperit o pasiune pentru manuirea marionetelor, fiind activitatea preferata acasa de cand i-ati imprumutat marioneta si dupa programul scolii. Il voi inscrie la programele Fluentis si din toamna, abia asteapta!" (Ligia I., mama lui Dani, 10 ani)
 
 
"Irina e incantata ca "merge deja" la Scoala. Initial am vrut sa o aduc o zi-doua, gandindu-ma ca nu va dori sa stea printre copii mai mari decat ea. Insa in fiecare dimineata se imbraca rapid si ma astepta la usa sa mergem la scoala. Povesteste tuturor prietenilor in parc ce face la Scoala Fluentis si e tare mandra de ce face acolo cu manuta ei." (Catalina, mama Irinei, 3 ani)
 
 
"Am hotărât să-l aducem pe David la Școala de vară Fluentis deoarece doream ”să-l ținem în priză” după terminarea anului școlar. Am fost plăcut surprinși încă de la acțiunea de deschidere a școlii, care a avut loc in parcul Herăstrău. Acolo am facut cunoștință cu inițiatorii acestui program. Tot acolo l-am cunoscut și pe Mark care ne-a încântat cu recitalul său de percuție africană în care a intercalat melodii binecunoscute mai ales de părinți. Urmarea a fost simplă. David fredoneaza de multe ori ”We will rock you!” - melodia a cărei partitură de tobe a fost subiect de studiu la orele lui Mark Oostendorp.
Pentru David au trecut 3 săptămâni de când rămâne 5 ore neînsoțit la Școala de vară, fapt remarcabil, primul său pas important în obținerea independenței atât de dorite în cazul copiilor cu tulburări din spectrul autist. Mulțumim membrilor echipei Fluentis care l-au tratat pe David ca pe un copil obișnuit și care i-au arătat că este la fel ca ceilalți copii, cu zile mai bune, altele mai rele, lucru absolut normal și pentru copiii tipici. L-am surprins pronunțând cuvinte necunoscute nouă, preluate în mod cert de la ceilalți copii prezenți la cursurile școlii de vară.
Părerea lui David despre Școala Fluentis: ”mergem în parcul Herăstrău, facem activități plăcute”.
Bravo Fluentis!"  (Teodora și Mihai Stescu, parintii lui David, 7 ani) 

Blog

Cursuri pentru copii - AFTER-SCHOOL

Am facut pachet cele mai dorite si reusite cursuri pentru copii din Scoala de Vara si le propunem copiilor care dupa orele de scoala vor sa se simta inca in vacanta:

Un After-School ca un Summer School !
La Centrul Educaţional FLUENTIS oferim o gama variata de cursuri pentru copii, atat separat, cat si in regim after-school.

Citește mai departe...

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăTestimoniale

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: