Solicita acum o oferta!

Servicii

Se spune ca adevarata educatie incepe acolounde se termina scoala. Pentru a stabili o punte de legatura cuexperientele educationale scolare, Centrul Educational FLUENTIS va propune o oferta complementara, care sa asigure o dezvoltare armonioasa fiecarui om, atat pe plan academic, cat si emotional. Oferta de baza a centrului nostru, cu o dinamica ridicata, cuprinde:

Z

Cursuri de limbi straine

Z

Cursuri de limba romana pentru straini

Z

Cursuri de dezvoltare personala

Z

Evenimente educationale

Z

Ateliere lingvistice si de dezvoltare personala

Z

Cursuri acreditate international

Z

Evaluari lingvistice – teste de nivel limba straina

Z

Traduceri si interpretariat

Z

Programe de imersiune pentru straini

Z

Servicii lingvistice integrate pentru companii

Testari Lingvistice

Centrul Educational FLUENTIS pune la dispozitie un spectru larg de teste, elaborate in urma vastei experiente acumulate de-a lungul anilor. Testele noastre sunt alcatuite in baza indicatorilor de evaluare ai Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi Străine. Respectiv, prin aceste teste se apreciaza nivelul de cunoastere a limbilor straine pentru cele 5 aspecte:

Z

Competenta de intelegere a textului ascultat

Z

Competenta de intelegere a textului citit

Z

Competenta de interactiune verbala

Z

Competenta de producere a unui discurs oral

Z

Competenta de exprimare in scris

In urma evaluarii, se emite un CERTIFICAT care urmareste indicatorii de evaluare sus-numiti, certificat care va cuprinde detalii precum : felul in care foloseste expresii si formuleaza intrebari, daca examinatul comunica in fraze scurte sau elaborate, interactioneaza sau nu cu vorbitori nativi chiar si pe teme standard, daca comunica fluent si spontan atunci cand si formuleaza opiniile, daca are un limbaj suficient de bogat, flexibil si eficient, daca comunica sau nu nuantat, daca foloseste sau expresii idiomatice si altele.

Certificatele de nivel de limba pe care le emitem nu sunt recunoscute de Ministerul Educatiei al Romaniei, Centrul Educational FLUENTIS activand ca o entitate juridica cu raspundere limitata. Certificatele noastre sunt, in schimb, recunoscute de angajatori din Uniunea Europeana. Pentru a vi se recunoaste/ echivala certificatul nostru cu standardele insitutiei care vi-l cere, va rugam sa-i intrebati inainte daca modelul nostru este cel acceptat de ei.

Cursurile acreditate international – sunt organizate de catre FLUENTIS prin parteneriate de colaborare cu traineri straini acestia din urma fiind acreditati sa predea cursurile pe care le promovam. Tot trainerii nostri va acorda, in afara materialului de curs si suportul pentru sustinerea examenelor intarnationale, in una din zilele de training organizandu-se simulari de examen.

 

 • PRINCE2® Foundation
 • PRINCE2® Practitioner
 • PRINCE2 Agile® Foundation
 • AgilePM® &AgileBA® Foundation
 • AgileBA® Practitioner (EN)
 • AgilePM® Foundation (with simulation)
 • ITIL ®4
 • DevOps Professional – Enable and Scale
 • DevOps Fundamentals
 • Scrum Master Workshop
 • TOGAF® 9 Certified
 • TOGAF® 9 Foundation
 • Business drawing

Serviciile integrate pentru companii presupun mai intai de toate servicii lingvistice, adica, traduceri si cursuri de limbi straine sau cursuri de limba romana pentru straini. Integrate, aceste servicii aduc niste avantaje companiilor si anume :

Raspuns imediat la solicitari referitor la necesitatea unor cursuri, traduceri urgente sau servicii de interpretariat

Un singur furnizor care acopera toata gama de servicii acordate strainilor care se angajeaza in Romania : preluarea de la aeroport, insotirea acestuia la hotel sau la spatiul locativ desemnat de companie, formalitati de obtinere a permisului de lucru sau de sedere in Romania, deschiderea de cont bancar, inscrierea la un medic de familie, a copiilor la scoli/ gradinite si altele

Costuri reduse pentru servicii imediate, fara taxe de urgenta

Timp scurt de solutionare a tuturor formalitatilor

Adaptare « agile » a strainilor datorita coerentei actiunilor pe care le intreprindem

Solicita acum o oferta!