Scoala de vara Fluentis le ofera copiilor ocazia sa se exprime si sa se dezvolte pe toate planurile: psiho-motor, artistic si cognitiv.

Cursuri pentru copii - How Stuff Works - electronica aplicata

Dupa 15 ani de experienta pedagogica in sistemele educationale publice si

private din Romania si strainatate, Centrul Educational FLUENTIS va propune

o oferta de cursuri pentru copii complementara experientelor scolare, care sa asigure o

dezvoltare armonioasa fiecarui copil, atat pe plan educational cat si emotional.

 

Aparatele electronice sunt prezente peste tot in viata noastra, de la computere, tablete, telefoane, pana la aparate electro-casnice. Magazinele, scolile, spitalele, aeroporturile sunt pline de astfel de aparate, iar tehnologia avanseaza in fiecare secunda cu noi aplicatii si descoperiri ale electronicii. Viitorul copiilor nostri este, asadar, conturat de si prin electronica.

Atelier De Electronica Aplicata Pentru CopiiNu ar fi extraorodinar ca ei sa inteleaga cum si pentru ce functioneaza aceste aparate? In cadrul cursurilor pentru copii Fluentis am inclus si atelierului de Electronica Aplicata, unde  le oferim copiilor ocazia sa descopere principiile de baza ale electronicii, prin experimentarea practica a construirii si asamblarii unor circuite, a magnetismului si electricitatii statice, utilizand materiale puse la dispozitie de centrul nostru (cabluri, cuie, baterii, etc) sau chiar materiale simple, comune, pe care le gasim in jurul nostru in casa, afara, cum sunt cerealele de orez, ziarele si revistele. 

Experimentarea si descoperirea functionalitatii din spatele aparatelor electronice le va da participantilor la cursurile pentru copii Fluentis ocazia sa invete practic, viagra generique distrandu-se in acelasi timp si obtinand satisfactia lucrului facut de ei. 

Unele dintre experimentele propuse in cadrul cursurilor pentru copii de electronica aplicata sunt: „Cereale zburatoare”, „Canarul electronic”, „Detectorul de metale”, „Magentizarea obiectelor”, „Aparatul de Radio”. Idei noi apar tot timpul, fie propuse de participantii la atelierele noastre, fie provenite din cercetarile noastre.

 

Cursurile pentru copii de electronica aplicata sunt coordonate de un inginer electronist pasionat de lumea electronicii, care doreste sa-i atraga pe copii spre aceasta stiinta fascinanta prin experimente interesante, simplu de realizat si potrivite pentru copii. Acest atelier face parte din cursurile pentru copii concepute de Flunetis pentru descoperirea si dezvoltarea creativitatii manuale a copiilor, pornind de la principiile educatiei experientiale, in care copiii invata facand, impartasesc trairi si emotii,dezvoltandu-se astfel armonios pe toate planurile: psiho-emotional, academic si social.

 

Orarul la cursurile pentru copii se stabileste de comun acord cu participantii.

Inscrieri la 0799 99 03 27 sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăScoala de vara FluentisContinutCursuri pentru copii - Electronica Aplicata

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: