Eroare
  • JUser: :_load: Utilizatorul cu ID-ul 354 nu a putut fi încărcat

Scoala de vara Fluentis te provoaca la sport in fiecare zi!

Scoala de Vara Fluentis intareste rolul extrem de important pe care il joaca sportul in viata oamenilor, in special a copiilor.

Practicarea regulata a sportului reprezinta secretul reusitelor profesionale si personale din viata unui om. Sportul ofera copiilor oportunitatea de a invata ce presupune respectul si colaborarea intr-o competitie si asumarea responsabilitatii in cazul esecului.

Scoala de vara Fluentis te provoaca la sport in fiecare zi!

Sportul este ingredientul minune al unei vieţi sănătoase, lungi şi de bună calitate. Din acest motiv, sportul trebuie practicat începând cu cele mai fragede vârste. Copiii trebuie educaţi astfel încât să iubească şi să practice sportul. Sportul practic in cadrul programului Scoala de Vara propus de Fluentis va invata copiii sa elaboreze strategii, sa-si intareasca vointa, rabdarea si concentrarea, sa poata sa-si controleze anumite reactii de stres, furie, suferinta. De asemenea, sportul le va transmite valori sociale sanatoase precum corectitudinea, respectul, spiritual de echipa si toleranta.

Potrivit cercetărilor, exerciţiile fizice practicate în echipe organizate au importante efecte benefice asupra stării mentale a copiilor. În primul rând, adolescenţii care participă la sporturi de echipă în mod frecvent se vor dezvolta armonios, fără a avea probleme cu greutatea. De asemenea, sportul contribuie la reducerea stărilor de insomnie sau lipsă de încredere şi le oferă adolescenţilor posibilitatea de a socializa cu cât mai multe persoane şi de a avea încredere în ceilalţi, fiind recomandat copiilor timizi. Scoala de vara Fluentis vine in ajutorul parintilor oferindu-le copiilor un program sportiv ce va contribui la dezvoltarea personalitatii acestora.

Practicarea unui sport poate ajuta un copil sa devina mai increzator in abilitatile sale.

Copiii care fac sport au o constientizare crescuta a corpului lor si sunt mai putin susceptibili de a face lucruri care le pot dauna la o varsta frageda, cum ar fi fumatul, alcoolul sau consumul de droguri. Practicarea unui sport poate ajuta un copil sa devina mai increzator in abilitatile sale. Exersand si muncind pentru a deveni mai buni in orice activitate, nivelul lor de incredere va creste. In timp aceasta incredere se va extinde si in alte domenii de activitate din afara sportului, precum studiile sau viata personala.

Activitatile psiho-motrice propuse de Scoala de vara Fluentis includ jocuri dinamice de echipa, exercitii fizice si jocuri pentru perechi si se vor desfasura atat in interior cat si in exterior (Parcul Herastru), incepand cu ora 09:00 de luni pana vineri pentru a le oferi copiilor energie pentru celelalte activitati propuse de Fluentis.

Daca iti doresti pentru copilul tau un program ce implica sportul a sosit momentul sa-l inscrii la Scoala de vara Fluentis prin email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau telefon: 0799 99 03 27. Va asteptam!

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăScoala de vara Fluentis te provoaca la sport in fiecare zi!

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: