Eroare
  • JUser: :_load: Utilizatorul cu ID-ul 354 nu a putut fi încărcat

Scoala de vara Fluentis capata ritm prin cursul de PERCUTIE AFRICANA

PERCUTIE AFRICANA este cel mai nou workshop oferit de Scoala de vara Fluentis, ce promite sa ofere copiilor o noua perspectiva asupra artelor din restul lumii si sa ii ajute sa isi descopere talentele muzicale ascunse.

cusruri_la_scoala_de_vara_cu_percutie_africana.jpgWorkshop-ul va contribui la destinderea copiilor, va crea o atmosfera propice pentru exprimarea emotiilor creative si a energiilor pozitive si ii va ajuta sa comunice prin intermediul ritmului. Cu o experienta de 15 ani in munca cu copiii si adolescentii in organizatii din Africa de Sud, Filipine si Romania, Mark Oostendorp, cel ce lucreaza de 5 ani ca educator la o scoala internationala unde coordoneaza si clubul de percutie africana si de confectionare de instrumente muzicale, va aduce ritmul african, un workshop la fel de original si spectaculos ca si celelalte oferite de Scoala de vara Fluentis.

Workshop-ul prezentat de Scoala de vara Fluentis va contine principalele notiuni de baza ale percutiei africane

Iar cu ajutorul lui Mark vor fi explorate stiluri spectaculoase si interpretate o varietate de stiluri si ritmuri. Un astfel de workshop este o experienta spirituala dar si o activitate foarte accesibila, astfel incat un grup de incepatori va reusi sa cante la unison in doar cateva minute, ceea ce le va provoca o mare bucurie si satisfactie.

Scoala de vara Fluentis isi propune sa aduca multiple beneficii prin acest workshop

Totodata, workshop-ul poate contribui la imbunatatirea abilitatilor de ascultare, creste toleranta la frustrare si poate ajuta la dezvoltarea autocontrolului, rabdarii si a dorintei de cooperare in randul participantilor. Scoala de vara Fluentis isi propune sa aduca multiple beneficii prin acest workshop, in primul rand sa conduca la formarea personalitatii copiilor. Ofera copiilor ocazia de a-si exprima creativitatea si de a-si imbunatati coordonarea mana-ochi. Simplitatea si caracterul accesibil al percutiei africane ii poate ajuta pe copii sa devina mai increzatori in fortele proprii, pentru ca foarte putini nu reusesc sa prinda si sa tina ritmul, iar caracterul repetitiv al acestuia are un efect psihologic de calmare si linistire.

Participarea la workshop poate sa ii ajute pe copii sa se auto-disciplineze, sa proceseze si sa comunice informatia si sa isi canalizeze emotiile si impulsurile catre activitati creative. Cursul de percutie africana va fi disponibil DOAR in primele doua saptamani (1-15 iulie), de aceea va asteptam sa va inscrieti cat mai repede la Scoala de vara Fluentis prin intermediul telefonului: 0799 99 03 27 sau email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăScoala de vara Fluentis capata ritm prin cursul de PERCUTIE AFRICANA

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: