b_150_100_16777215_00_images_proiecte_banner.jpg

banner.jpg

Ateliere de Ziua Femeii            7 martie 2015

Hornbach    Bucuresti si Timisoara

Fluentis are din nou in acest an bucuria de a fi partenerul Hornbach Romania pentru a sarbatori Ziua Femeii cu ateliere de grădinărit și creativitate, organizate pentru doamne și domnișoare, în 7 martie 2015, în magazineledin Bucuresti si Timisoara.

 

Fluentis va sustine cate 2 ateliere tematice in fiecare magazin din  București și Timișoara:

1. Atelier de Grădinărit
Plante aromatice și legume de primăvară - care sunt secretele cultivării plantelor aromatice, de la însămânțare până la recolatare și cum putem să ne bucurăm de plante și legume de primăvară sănătoase și gustoase, culese chiar din grădina proprie.

2. Atelier de Artă Decorativă
Tehnica șervețelului – cum putem realiza obiecte decorative pentru înfrumusețarea locuinței. Vom decora o ramă de oglindă sau o cutiuţă pentru bijuterii, învăţând împreună care sunt regulile de bază ale acestei tehnici.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac până pe 6 martie 2015 în limita locurilor, la

e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la telefon 0747.020.134 

Atelierele din Brasov vor fi sustinute de partenerul Hornbach local, Clubul ILI. Inscrierile pentru aceste ateliere se fac la 0723.671.307.

PROGRAMUL atelierelor în fiecare magazin îl puteți vizualiza mai jos:

newsletter.jpg

 

 

 

 

Alte proiecte Fluentis:

 

Mişcare, educaţie şi distracţie la

Şcoala de Vară Internaţională 2014 Minte-Corp-Suflet

6 săptămâni:  23 iunie - 1 august 2014

Luni-Vineri: 8.30 - 18.00

Copii:  4 - 12 ani

BUCUREŞTI, sector 1, Bd. Aerogării nr. 1

În acest an îi invităm pe copiii din Bucureşti și Ilfov să participe la o Şcoală de Vară Internaţională, cu activităţi special concepute pentru o dezvoltare armonioasă pe toate planurile: fizic, emoţional şi academic. Formatori specializaţi în educaţia non-formală îi vor motiva zilnic să înveţe ceva nou, experimentând şi distrându-se, la cursuri  interactive (desfaşurate în principal în limba engleză) sau la antrenamente în parc şi la piscină.

Centrul Educaţional Fluentis şi After-school Şcolar AS, parteneri cu experienţă în programe educaţionale moderne pentru copii, aduc un suflu nou conceptului de şcoală de vară, organizând în perioada 23 iunie – 1 august 2014 o şcoală de vară internaţională, deschisă  copiilor români şi străini între 4 şi 12 ani, care vor avea ocazia să interacţioneze zilnic în limba engleză în cadrul activităţilor concepute să creeze o legătura armonioasă între corp, minte şi suflet, pentru o experienţă completă, de neuitat.

            Fiecare zi este structurată ținând cont de cele trei arii de dezvoltare: dimineaţa sunt programate exerciţii fizice în Parcul Herăstrău (Fit Kid/Corp Sănătos), urmate de activităţi de îmbunătăţire a cunoştinţelor academice (Train the Brain/Minte Ageră: mate de vacanţă, comunicare, ştiinţe distractive). După prânz copiii îşi vor exprima emoţiile şi creativitatea la atelierele de dezvoltare personală (Heart&Soul/Suflet Bogat: creativitate manuală, improvizaţie, actorie sau antreprenoriat). La finalul zilei copiii pot să se joace liber în curte sau să participe la una dintre activităţile opţionale: înot, percuţie africană sau arte vizuale. La toate acestea se adaugă săptămânal excursii tematice (Muzeul Aviaţiei, Palatul Mogoşoaia) şi multe alte surprize.

Ora

Luni

Marţi

Miercuri

Joi

Vineri

8.30-9.00

sosirea copiilor

9.00-10.30 Parc Herăstrău

Corp Sănătos

(Jocuri de echipă)

Corp Sănătos

(Gimnastică)

Corp Sănătos

(Jocuri pe perechi)

Corp Sănătos

(Gimnastică)

Corp Sănătos

(Jocuri de echipă)

10.30-11.00

gustare

11.00-12.30

Minte ageră

(Mate de vacanţă)

Minte ageră

(Comunicarea orală)

Minte Ageră

(Ştiinţe distractive)

Minte Ageră

(Mate de vacanţă)

Minte Ageră

(Comunicarea în scris)

sau Teme De Vacanţă

12.30-14.00

prânz

14.00-15.30

Suflet Bogat

(Creativitate manuală)

Suflet Bogat

(Arta improvizaţiei)

Suflet Bogat

(Ora de poveste)

Suflet Bogat(Actorie)

Suflet Bogat

(Antreprenoriat)

 

15.30-16.00

gustare

16.00-18.00

Opţional*

(Arte vizuale)

Opţional*

(Înot)

Opţional

(Excursie)

Opţional

(Înot)

Opţional*

(Percuţie Africană)

sau Jocuri Libere Supravegheate

*Parteneri opţionale:Crina Athanasiu (TreiCreioaneColorate), Atlantis Club, Mark Oostendorp (Ykhaya Drum)

Tarife:  100 RON/zi (include toate mesele și activităţile între 8.30-16.00)

       60 RON/curs opţional (16.00-18-00,  opţionale oferite de parteneri specializaţi*)

Înscrieri şi informaţii: tel.0799 99 03 27

 

 
 
 
 
 
Alte proiecte recente: 

1 iunie 2014 - SARBATORIM IMPREUNA ZIUA COPILULUI

Fotografii aici

Sambata, 31 mai, formatorii Fluentis va asteapta sa coloram, pictam si sa ne distram impreuna la oricare dintre magazinele Hornbach Balotesti, Militari, Berceni si Timisoara

Atelierele creative reprezintă o bună modalitate de petrecere a timpului liber pentru copii, în timp ce părinţii pot face cumpărături ştiind că cei mici sunt pe mâini bune.

În magazinele din București și Timișoara copiii sunt așteptați în Grădina lui Rilă-Iepurilă, unde alături de iepurașul năzdrăvan cei mici vor transforma forme din polistiren în decorațiuni creative, care vor împodobi ghivecele cu flori sau grădina de acasă. Cei mici vor putea să coloreze, să picteze, să decupeze și să decoreze flori, fluturi și alte minunății din grădina iepurașului. Astfel, din aproape în aproape, copiii vor reuși să dea formă ideilor pe care le au, se vor juca și vor fi rasfățati cu dulciuri, iar la sfârșitul atelierului vor primi în dar decorațiunile realizate.

Program ateliere în magazine:

Hornbach Balotesti: 31 Mai, între orele 10:30 - 12:10, tema Rilă Iepurilă
Hornbach Berceni: 31 Mai, între orele 13:30 - 15:10, tema Rilă Iepurilă
Hornbach Militari: 31 Mai, între orele 16:30 - 18:10, tema Rilă Iepurilă
Hornbach Timișoara: 31 Mai, între orele 11:00-12:40, tema Rilă Iepurilă

De asemenea, în cadrul fiecărui magazin, în aceast zi, 31 Mai, între orele 10 și 17, va fi amenajată o zonă unde cei mici se vor putea juca, vor colora și vor desena sub îndrumarea coordonatorului Fluentis,  specializat în activități pentru copii.

 

ATELIERE GRATUITE PENTRU DOAMNE

HORNBACH, 8 MARTIE 2014

Dorim să oferim femeilor un cadou inedit și practic în același timp: o oră de relaxare activă și plăcută.

Femeile au prin natura lor o imaginație bogată, sunt preocupate de frumos și dispuse să încerce mereu lucruri noi. De aceea, suntem convinși că vă veți bucura să participți la atelierele organizate în magazinele noastre cu ocazia zilei de 8 Martie.

Hornbach Romania, în parteneriat cu Centrul Educațional Fluentis, vă propune 3 ateliere tematice:

1. Grădina ECO

cum să cultivăm legume și plante aromatice sănătoase și gustoase: de la tehnica transplantării răsadurilor în ghivece sau în grădină până la îngrijirea acestora la maturitate.

2. Arta reciclată

cum să ne creăm propriile obiecte decorative refolosind materiale banale, dându-le o notă personală sau o destinație diferită. Vom personaliza astfel, un ghiveci pe care il vom decora în stil “Gaudi”, folosind tehnica mozaicului, ca plantele sa fie mai bine puse în valoare.

3. Arta ambalării cadourilor

cum să folosim materiale clasice sau inedite pentru ambalarea cadourilor, atât pentru prieteni și familie, cât și pentru situațiile oficiale: de la metode tradiționale de împachetat, trecând prin utilizarea unor accesorii și materiale neobișnuite și până la descoperirea unor tehnici orientale de utilizat ambalajul textil, toate pentru a crea un cadou personalizat, unic.

PROGRAMUL atelierelor în fiecare magazin îl puteți vizualiza mai jos:

Program HORNBACH Balotești
Grădinărit ECO (8 Martie, ora 11.00) - Coordonator: specialist agricultura ecologică Valentina Ioniţă
Arta ambalării cadourilor (8 Martie, ora 15.00)- Coordonator: arhitect Ana Gradin

Program HORNBACH Militari
Artă reciclată (8 Martie, ora 11.00) - Coordonator: arhitect Raluca Mureşan
Grădinărit ECO (8 Martie, ora 15.00) - Coordonator: specialist agricultura ecologică Valentina Ioniţă

Program HORNBACH Berceni
Arta ambalării cadourilor (8 Martie, ora 11.00) - Coordonator: arhitect Ana Gradin
Artă reciclată (8 Martie, ora 15.00) - Coordonator: arhitect Raluca Mureşan

Program HORNBACH Timișoara
Grădinărit ECO (8 Martie, ora 11.00)
Arta ambalării cadourilor (8 Martie, ora 15.00)
Coordonator ateliere: designer de produs arhitect Ancuța Cotae

Program HORNBACH Brașov
Artă reciclată (8 Martie, ora 11.00)
Grădinărit ECO (8 Martie, ora 15.00)
Coordonator ateliere: designer de interior Beatrice Bajko

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac până pe 7 martie 2014 în limita locurilor, la următoare adresă de e-mail: ateliere@hornbach-romania.ro sau la telefon 0747.020.134.

Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună!

How Stuff Works la IEAS 2013

Fluentis merge cu atelierul de elctronica aplicata pentru copii "How Stuff Works" la evenimentul de echipamente electrice si automatizari IEAS care anul acesta isi deschide portile si pentru cei mici. 

Timp de 4 zile, copiii pasionati de echipamente electrice, electronice si automatizari vor putea lua parte la cele mai interactive work-shopuri si ateliere. Lumea energiei, electronicii, echipamentelor electrice si automatizarilor se va desfasura intr-un spatiu special amenajat pe intelesul celor mici. Sub sloganul "Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS", va invitam cu mic cu mare sa vedeti cele mai noi tehnologii si demonstratii.. Va asteptam la Palatul Parlamentului intre 10 si 13 septembrie, intre orele 10:00-18:00. Intrarea este libera. 

Cea de-a IX a editie a evenimentului de echipamente electrice si automatizari, IEAS, va avea loc in perioada 10 – 13 Septembrie in locatia traditionala - Bucuresti, Palatul Parlamentului, salile Unirii, Take Ionescu şi I.C.Bratianu. Companiile de referinta vor expune echipamente electrice, sisteme automatizate, electronice, sisteme de iluminat si diverse produse si servicii dedicate industriei deechipamente electrice, energiei si automatizarilor.

Anul acesta IEAS are ca tema copilaria si implicit scoala. Evenimentul se deruleaza sub sloganul: "Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS". Pornind de la ideea ca noi suntem responsabili de viitorul copiilor nostri si de educatia lor, IEAS le ofera ocazia celor mici sa descopere lumea energiei, a echipamentelor electrice si a automatizarilor, sa asiste la ateliere practice, sa invete despre electricitate. Timp de 4 zile vor avea loc o serie de actiuni menite sa creeze un mediu amuzant dar si educativ in care cei mici se vor alatura celor mari. 

Centrul Educational Fluentis s-a alaturat evenimentului cu un program special creat pentru cei mici: "How Staff Works: Atelier de electronica aplicata pentru copii” care le ofera copiilor ocazia sa descopere principiile de baza ale electronicii prin experimentarea practica a construirii si asamblarii unor circuite, a magnetismului si electricitatii statice, utilizand materiale precum cabluri si baterii, sau chiar materiale simple, comune, cum sunt cerealele de orez, ziarele si revistele. 

Daca doriti sa participati la acest atelier si sa patrundeti tainele electronicii alturi de noi, va asteptam sa va inscrieti la: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la 0799 99 03 27

Antreprenor de Mic - 25 august 2013, parcarea Hornbach

Antreprenoriat Practic Pentru Copii

Copiii își pot promova și vinde jucăriile, rechizitele și cărțile pe care deja le-au citit în cadrul evenimentului “Antreprenor de mic” organizat de Centrul Educațional Fluentis în parteneriat cu Hornbach. Evenimentul are loc duminică 25 august între 10.00-14.00, în parcarea Hornbach Balotești (Calea Bucureşti 2A – Balotești, Ilfov). Înscrierea copiilor pentru participarea la târg este gratuită, în limita locurilor, iar intrarea este liberă. 

Evenimentul are la bază modelul târgurilor organizate în țări precum Norvegia, Suedia sau Germania, în cadrul cărora copiii își vând rechizitele, cărțile sau jucăriile pentru că au trecut de vârsta la care le stârneau intreresul. 

Participând la această acțiune, cei mici au ocazia să își promoveze jucăriile, să negocieze și să se distreze, pentru ca cel mai bine se învață în joacă. Își dezvoltă astfel abilitățile de antreprenor, învățând practic principiile cererii și ofertei, cum să facă profit și cum să își prezinte afacerea. Totodată, vor învăța să aprecieze mai mult lucrurile pe care le au și eforturile necesare pentru a obține jucării noi. Și pentru că la acest eveniment copiii nu vor afla doar cum să fie buni antreprenori, ci și cum să dăruiască bucurie copiilor mai puțin avantajați, acțiunea are și o componentă caritabilă – o parte din venituri și jucării sunt donate Asociației SOS Viețile Copiilor.

Evenimentul face parte dintr-un proiect amplu dezvoltat de Fluentis, care organizează periodic cursuri de antreprenoriat, menite să îi ajute pe cei mici să înțeleagă lumea afacerilor prin metode adaptate vârstei și o abordare creativă.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac până pe 21 august în limita locurilor. Mai multe detalii și înscrieri la telefon: 0799 99 03 27 sau prin e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Scoala de Vara Fluentis - Educatie cu Distractie!

In aceasta vara, in iulie si, optional, in august, Centrul Educational Fluentis, in parteneriat cu Muzeul de Geologie si DynaDesign Group, ii transforma pe copii in artisti si cercetatori, in cadrul atelierelor de pictura, desen, modelaj, decupaj, si multe alte activitati de creativitate manuala, care ii vor ajuta pe cei mici sa descopere si sa modeleze lumea din jurul lor sau pe cea preistorica.

In cadrul Scolii de Vara Fluentis vom gazdui si un curs inedit de Fotografie pentru Copii si Adolescenti (9-16 ani). Acesta se poate desfasura in trei module de: o saptamana (basic), trei saptamani (medium) sau cinci saptamani (all inclusive).

Va asteptam cu drag, pentru o vara de neuitat!


FLUENTIS organizeaza frecvent evenimente care au in prim plan rolul educatiei in viata noastra:

  • Prezentari publice
  • Workshop-uri pentru parinti, elevi, bunici
  • Tabere de vara si de iarna cu tematica educativa
  • Concursuri cu specific educativ pentru stimularea talentelor (literare, artistice, etc)


Blog

Cursuri pentru copii - AFTER-SCHOOL

Am facut pachet cele mai dorite si reusite cursuri pentru copii din Scoala de Vara si le propunem copiilor care dupa orele de scoala vor sa se simta inca in vacanta:

Un After-School ca un Summer School !
La Centrul Educaţional FLUENTIS oferim o gama variata de cursuri pentru copii, atat separat, cat si in regim after-school.

Citește mai departe...

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăProiecte speciale

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: