Limba engleza pentru intalniri profesionale in context international - curs practic de engleza pentru afaceri

Majoritatea profesionistilor cunosc limba engleza la un nivel ridicat. Multi insa, nu stapanesc  limbajul specializat pentru intalnirile profesionale si nici tehnicile de comunicare sociala eficienta in context international (soft skills), avantaje evidente in contextul global actual.

Obiectivul general al acestui curs este sa le ofere participantilor resursele si metodele necesare pentru a-si perfectiona abilitatile de comunicare in limba engleza in cadrul intalnirilor profesionale (business-to-business, institutii implicate in cooperare internationala, stagii de pregatire profesionala (studii)  in strainatate, conferinte, etc).

 Continut

Intrucat scopul acestui curs este sa dezvolte abilitatile de prezentare si negociere in intalniri profesionale, tematica acopera o gama larga de aspecte relevante pentru domeniul de lucru al participantilor (tipul de afacere, institutie, etc). Aceasta va fi stabilita de comun acord cu acestia, printr-un chestionar initial de identificare a temelor de interes si a nevoilor de invatare (needs-analysis).

Pe parcursul celor 1000 de minute de curs intensiv de limba engleza pentru afaceri, participantii vor invata si aplica structurile lingvistice si abilitatile de comunicare necesare  pentru a acoperi toate aspectele intalnirilor oficiale, de la conducerea acestora, exprimarea acordului, dezacordului, sugerarea unor solutii de compromise, pana la formularea de propuneri, negociere si incheierea oficiala a intalnirii. (principalele functii lingvistice in limba engleza:

 • Chairing a meeting

 • Agree / disagree

 • Express / accept an opinion

 • Make a suggestion

 • Present an argument

 • Interrupt

 • Clarify

 • Question

 • Propose

 • Persuade

 • Compromise

La finalul cursului participantii vor sustine o intalnire simulata in care vor utiliza toate expresiile si tehnicile invatate, vor avea ocazia sa se observe reciproc si sa-si ofere feed-back, vor fi evaluati de trainer si vor obtine certificatul de absolvire a cursului.

Durata si modalitatea de desfasurare

Cursul intensiv de limba engleza pentru intalniri profesionale are 10 sedinte, de cate 100 de minute fiecare, desfasurate pe parcursul a 4 saptamani sau intr-un format agreat de participanti (full week-end, zilnic, timp de 2 saptamani, etc). Datele exacte ale cursurilor se vor stabili de comun acord cu participantii, acestea desfasurandu-se, in principiu, dupa ora 17, pentru a satisface disponibilitatea de timp a participantilor.

Traineri si metoda

Trainerii Fluentis au experienta internationala in sustinerea acestui curs, participand in trecut  in echipe de traineri ai Consiliului Britanic, unde au sprijinit peste 300 de cursanti din insitutii publice si private din Europa sa-si perfectioneze abilitatile de comunicare in limba engleza pentru intalniri oficiale.

Sesiunile noastre sunt bazate pe metode de predare interactive, alternand activitatile de acumulare de cunostinte, cu cele de aplicare practica a acestora, motivand participantii sa lucreze in echipa si sa contribuie la discutii, pentru a utiliza timpul si resursele oferite la maxim.

Prinicpalele materiale utilizate sunt create de echipa noastra, testate in peste 2000 de ore de curs, pornind de la „manualul“ de succes al lui Malcolm Goodale, „Language of Meetings“, la care adaugam alte resurse materiale si umane eficiente si atractive.

Locul unde  se pot desfasura cursurile 

Cursurile se pot desfasura la sediul clientilor sau la o locatie aleasa de comun acord.

Va invitam sa urmariti imagini de la ultimul curs de engleza pentru intalniri profesionale in context international sau sa aflati impresiile participantilor la acest curs.

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăLimba engleza pentru intalniri profesionale in context international - curs practic de engleza pentru afaceri

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: