Eroare
  • JUser: :_load: Utilizatorul cu ID-ul 354 nu a putut fi încărcat

La Scoala de Vara Fluentis creativitatea se imbina perfect cu stiinta!

Credem cu tarie ca invatarea se face oricand, oriunde si ca invatam mai bine daca experimentam. De aceea, Scoala de Vara Fluentis vine cu o oferta bogata de ateliere de creativitate manuala, care sa le dezvolte copiilor abilitatile practice, cunostintele stiintifice si sa le ofere satisfactia lucrurilor facute de ei.

Atelierul de arta ii va insoti pe copii in lumea culorilor, aratandu-le ce sunt acestea, cum se combina, cum pot fi folosite si ce efecte se pot obtine, folosind tehnici in acuarela si tempera.

Cursul de arhitectura pentru copii le va dezvalui acestora lumea formelor si corpurilor geometrice, cu care vor construi ansambluri 2D si 3D, vor face machete, pe care vor studia efectele de lumini si umbre. Acest curs va include proiectul "Casuta mea de Vis": cum construiesc o casa, un acoperis, o scara.

Atelierul de modelaj va da frau liber imaginatiei copiilor de la Scoala de Vara Fluentis, pentru a realiza cele mai trasnite forme, in argila sau sculptand in BCA si alte materiale inovatoare.

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăLa Scoala de Vara Fluentis creativitatea se imbina perfect cu stiinta!

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: