Joc si teatru de papusi la Scoala de Vara Fluentis

Scoala de Vara Fluentis va invita in spatele scenei

Copilăria este acel tărâm de poveste fără limite, locul visării si al creatiei, cheia viitorului oricăruia dintre noi. Este tărâmul  “ tineretii fără de bătrânete si al vietii fără de moarte” . La Scoala de Vara Fluentis suntem o echipa care crede cu tarie ca in copilărie, singura activitate cu adevarat responsabila pe care o săvârseste orice copil este joaca. Mai târziu, joaca se transformă în joc.

La Scoala de Vara Fluentis copiii cresc si îsi sensibilizează simturile, îsi intaresc muschii, îsi coordonează văzul sau incearcă să îsi controleze corpul prin joacă. Ei descoperă lumea si pe ei înșisi prin jocuri. Îsi dezvoltă noi aptitudini și devin tot mai competenți în ceea ce privește capacitățile cognitive, sociale, emoționale, motorii, fizice si ligvistice. Aceste lucruri înseamnă că jocurile ajung să modifice aproape toate ariile de dezvoltare ale unui copil. 

Teatrul, in orice formă s-ar manifesta, are la bază jocul,și prin acesta se apropie de particularitățile copilăriei. Jocurile la care ne-am gandit pentru Scoala de Vara Fluentis sunt specifice artei teatrale, cum ar fi cele de improvizaţie cu propriul corp sau cu obiecte, jocurile de ritm, de empatie,de introspecţie imaginativă, de exteriorizare şi exprimare, de interpretare, precum şi cele în care copilul sau adolescentul creează prin păpuşă propriul personaj sau propria lume. Aceste jocuri modelează circuitele emoţionale făcându-le mult mai flexibile şi adaptabile fluctuaţiilor emoţionale. Se spune că “Teatrul este mirare”,şi cine ar putea fi mai plăcut surprins de orice nou decât un copil. Puritatea şi sinceritatea lor se adugă devotamentului implicării în orice acţiune.

La Scoala de Vara Fluentis copiii vor învăţa să fie atenţi la cei din jur, dar mai ales la ei inşişi. O educație prin teatru si joc  le va folosi imaginaţia, creativitatea.

Teatrul de păpuşi are o deosebită importanţă practică (privind atât din punct de vedere pedagogic, cât şi psihologic ).Este un mijloc de educaţie prin care se acţionează cu uşurinţă ,în joacă, direct şi, în acelaşi timp, puternic asupra vieţii afective a  copilului. Eficienţa sa poate fi explicată prin caracterul său simbolic, aspectul de poveste al acţiunii piesei corespunzând gândirii simbolice, creatoare a copilului.

De aceea, va asteptam cu drag sa confectionati papusi, sa manuiti marionete, sa regizati spectacole si sa va indragostiti de teatru, prin joc, la Scoala de Vara Fluentis.

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăJoc si teatru de papusi la Scoala de Vara Fluentis

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: