Curs franceza copii

Curs de Limba Franceza pentru Copii

Dupa 15 ani de experienta pedagogica in sistemele educationale publice si private din Romania si strainatate, Centrul Educational FLUENTIS va propune o oferta de cursuri pentru copii complementara experientelor scolare, care sa asigure o dezvoltare armonioasa fiecarui copil, atat pe plan educational cat si emotional. 

Studiile arata ca, dintre toate lucrurile pe care le invatam in scoala, limbile straine sunt acelea care ne aduc cele mai multe beneficii, asigurand dezvoltarea intelectuala, dar si emotionala, viagra pas cher deschizand calea catre alte culturi, relatii inter-personale diverse, posibilitati profesionale globale, acces la studiu international, etc.

Profesorii centrului Educational FLUENTIS se implica activ in influentarea procesului de invatare, pentru a le dezvolta copiilor creativitatea si a eficientiza modul de insusire a unor cunostinte variate, prin metode intuitive care le vor starni acestora curiozitatea si le vor aduce emotia noilor descoperiri.

FLUENTIS are resursele necesare pentru ca invatarea sa devina o activitate placuta, relaxata si eficienta pentru copilul dumneavoastra. Centrul nostru este locul unde copiii invaţă limbi străine cu materiale scrise, audio si video de ultima generatie, de la edituri de prestigiu din Europa. 

Accentul in cadrul cursurilor de limba franceza este pus pe dezvoltarea abilitatilor generale de limba, dar este adaptat si nevoilor imediate ale participantilor (sustinerea examenelor DELF, admiterea la licee bilingve sau cu predare intensiva, transferul la studii in strainatate sau la o scoala internationala, participarea la olimpiade si concursuri in limba germana, etc).

Un modul de curs are 20 de sedinte. Cursurile se desfasoara la domiciliul clientilor sau intr-o locatie aleasa de comun acord.

Orarul se stabileste de comun acord cu participantii.

Inscrieri la 0799 99 03 27 sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Courses for children and teenagers

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

They say children are like sponges, they will absorb knowledge quickly and in huge quantities. Learning a foreign language (or more) is easiest when you are young, especially if you have the chance to do this directly and totally in that respective language, together with other learners your age, in a relaxed, encouraging atmosphere, having fun all along.
details ...

Courses for adult learners

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Whether you need to draft your CV, get ready for a trip abroad, or improve your career chances, FLUENTIS can help you achieve your goals.

details ...

You are here:   AcasăCurs franceza copii

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: