b_150_100_16777215_00_images_despre_noi.jpg

FLUENTIS are la baza o echipa care si-a format metodica educativa invatand de la cei mai buni: trainerii nostri au facut parte din proiecte internationale ale Consiliului Britanic, unde au contribuit alaturi de profesori din intreaga lume la promovarea limbii engleze ca lingua franca pentru afaceri si cooperare transfrontaliera.

Cei peste 200 de participanti (personal din conducerea ministerelor de afaceri interne si justitie din toate tarile UE) la cursurile desfasurate in cadrul acestui proiect au apreciat metodele noastre pedagogice ca fiind atractive, interactive si eficiente, tinand cont mereu de diversitatea culturala a grupului tinta.

Prin colaborarea cu Berlitz, cea mai veche si cea mai cunoscuta companie americana de cursuri de limbi straine din lume, am aprofundat metoda "directa" (imersiune totala in limba tinta) de predare a limbilor straine, beneficiind in acelasi timp de rezultatele schimbului de experiente culturale cu participantii la cursurile predate, oameni de afaceri sau personal din conducerea celor mai importante companii de pe piata asiatica (Procter&Gamble, Tokyo-Mitsubishi Bank, Panasonic, Sumitomo Chemicals, etc).

Cristina Dogarel, directorul general FLUENTIS, este membru al Asociatiei Internationale a Consultantilor in Educatie, in baza cunostintelor si succeselor acumulate in cei peste 14 ani de predare si management in educatie.

Adaptabilitate

Fiecare om este unic, fiecare om invata diferit; de aceea FLUENTIS analizeaza permanent nevoile de invatare ale partenerilor nostri si isi adapteaza metodele si resursele pentru a satisfice gusturi si stiluri diverse.

Calitate

Nu este suficient sa vrei sa inveti, nici usor sa alegi ce sa inveti; de aceea FLUENTIS pune accent pe calitate in oferta de programe educationale, pe ghidarea participantilor inspre cursul potrivit, la nivelul corespunzator, pentru care punem la dispozitie resurse materiale si umane verificate si eficiente.

Responsabilitate

Monitorizarea atenta si permanenta a programelor oferite, a oamenilor implicati in acestea, de la profesori la participanti, este premisa imbunatatirii permanente a calitatii serviciilor noastre si confirmarea eforturilor pe care le depunem pentru a ne indeplini obiectivele educationale.

Toate acestea recomanda FLUENTIS ca un partener valoros si experimentat, pe care va puteti baza pentru servicii de calitate si adaptate la necesitatile dumneavoastra.

  

Blog

Cursuri pentru copii - AFTER-SCHOOL

Am facut pachet cele mai dorite si reusite cursuri pentru copii din Scoala de Vara si le propunem copiilor care dupa orele de scoala vor sa se simta inca in vacanta:

Un After-School ca un Summer School !
La Centrul Educaţional FLUENTIS oferim o gama variata de cursuri pentru copii, atat separat, cat si in regim after-school.

Citește mai departe...

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăDespre noiValori

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: