b_150_100_16777215_00_images_despre_noi.jpg

Se spune ca adevarata educatie incepe acolo unde se termina scoala. Pentru a stabili o punte de legatura cu experientele educationale scolare, FLUENTIS vapropune o oferta complementara, care sa asigure o dezvoltare armonioasa fiecarui om, atat pe plan academic, cat si emotional.

Oferta de baza a centrului nostru, cu o dinamica ridicata, cuprinde:

• Cursuri de limbi straine
• Cursuri de limba romana pentru straini
• Cursuri de dezvoltare personala
• Cursuri artistice
• Cursuri de interactiune online
• Evenimente educationale
• Editare si corectura
• Traduceri si translatii

Cursuri pentru adulti

Curs de limba engleza generala

Cursul de limba engleza generala se adreseaza atat adultilor care doresc sa isi insuseasca deprinderile lingvistice, cat si copiilor. In functie de nivelul de limba pe care il aveti, puteti opta pentru urmatoarele module oferite de centrul nostru: incepator, mediu sau avansat.

Cursul pune accent pe predarea limbii vorbite si scrise, asigurandu-ne astfel ca veti intelege si utiliza corect gramatica si vocabularul. De asemenea, pe parcursul sesiunilor de formare veti reactiva cunostintele deja dobandite si veti utiliza gramatica si terminologia in contexte diferite.

Curs extensiv de limba engleza juridica

Cursul de limba engleza juridica se desfasoara pe parcursul a doua module si se adresează participantilor cu un nivel mediu, respectiv avansat de limba engleza generala.

Programa cursului include cele mai importante aspecte din dreptul national (dreptul comercial, dreptul civil, dreptul mediului, dreptul familiei, dreptul muncii, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul concurentei, dreptul penal) si din cel international. Pe parcursul acestuia veti avea posibilitatea de a asimila terminologie specifica, de a sustine discursuri si prezentari, de a participa la studii de caz si de a comunica in scris in domeniile mentionate. Accentul este pus pe situatii de comunicare orala (intalniri avocat-client, discurs argumentativ, negocieri) si comunicare scrisa (opinii juridice, due dilligence, emailuri, memorandumuri).

Curs de pregatire pentru examele TOLES (Test of Legal English Skills)

TOLES, examenul considerat numarul 1 in lume pentru avocati, studenti si translatori, are la baza cursul de limba engleza juridica, la finalul caruia se sustine unul dintre cele 3 examene, in functie de nivel (incepator, mediu, avansat).

Fiecare dintre aceste examene reprezinta o etapa in progresul catre nivelul standard de limba engleza juridica solicitat de angajatori: fime de avocatura specializate in drept comercial international, echipe de consilieri juridici din multinationale sau translatori specilizati in domeniul juridic.

Curs de limba engleza pentru afaceri

Cursul de limba engleza pentru afaceri este structurat pe doua module, in functie de nivelul dumneavoastra de limba: Business English Basics si Advanced Business English. Acestea se adreseaza participantilor cu un nivel mediu, respectiv avansat de limba engleza din mediul corporatist, care doresc sa isi imbunatateasca competentele lingvistice si de comunicare.

Curs de limba engleza financiara

Cursul se  adreseaza participantilor cu un nivel mediu sau avansat de limba engleza. Pe parcursul acestuia veti asimila elemente lexicale specifice domeniului financiar, va veti imbunatati aptitudinile de comunicare scrisa si orala in contexte specifice, veti rezolva studii de caz si simula situatii reale.

Curs de limba engleza medicala

Cursul de limba engleza medicala are ca scop pregatirea cadrelor medicale in vederea participarii la conferinte internationale (accentul punandu-se astfel pe activitati de ascultare si vorbire), consultarii literaturii de specialitate sau pregatirii profesionale in strainatate.

Cursul se adreseaza participantilor cu un nivel intermediar de limba engleza si ofera un program complex de studiu, in care sunt incluse cele mai importante aspecte din domeniul medicinei. Astfel, veti avea posibilitatea de a asimila terminologie specifica si de a va dezvolta abilitatile necesare pentru a realiza prezentari, pentru a participa la studii de caz si pentru a comunica in scris si oral.

Curs de limba franceza generala

Cursul de limba franceza generala se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. In functie de nivelul pe care il aveti, puteti opta pentru unul dintre urmatoarele module:

• Incepatori;
• Intermediar;
• Avansati;
• Modul in vederea obtinerii certificatului DELF sau DALF.

Curs de limba germana generala

Cursul de limba germana se adreseaza persoanelor care doresc sa utilizeze aceasta limba atat pentru nevoi personale, cat si profesionale. Asadar, cursul este recomandat urmatoarelor categorii:

• Celor interesati sa sustina examene la scolile cu predare in limba germana;
• Celor care au nevoie sa asimileze sau sa isi imbunatateasca terminologia specifica pentru a participa la stagii de pregatire de specialitate sau pentru angajare peste hotare;
• Celor care au nevoie sa consulte literatura de specialitate in limba germana;
• Celor care relationeaza cu clienti straini.

Limba romana pentru straini

Fluentis vine in intampinarea comunitatii de straini care locuiesc in Romania, pentru a-i ajuta sa invete sau sa isi perfectioneze abilitatile de comunicare in limba romana, atat pentru utilizare in scop profesional, cat si pentru uz personal.

Cursul de limba romana  este deschis participantilor de orice origine si se desfasoara intesiv sau extensiv, prin metoda imersiunii totale in limba tinta, astfel incat nu este esentiala cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala (engleza este de dorit, dar nu obligatorie). In functie de nivelul pe care il aveti puteti opta pentru unul dintre modulele noastre: incepatori sau intermediari.

Cursuri pentru copii

Cursurile care se adreseaza copiilor isi propun sa contribuie activ la dezvoltarea personala a acestora, prin intermediul unor activitati interesante si accesibile. Cursurile sunt structurate in doua categorii:

• Cursuri de limbi straine, care ofera posibilitatea dezvoltarii sau imbunatatirii abilitatilor de comunicare in limbi straine;

• Cursuri de dezvoltare armonioasa, care ofera posibilitatea dezvoltarii sau imbunatatirii unor aptitudini diverse, precum o gandire logica si analitica, creativitate, spontaneitate. De asemenea, in cadrul acestor cursuri, copiii vor reusi sa scape de emotii, timiditate si inhibitii.

Dezvoltare armonioasa

Cursuri artistice (teatru, instrumente muzicale, pictura) - Scopul acestor cursuri este dezvoltarea personala a copilului prin cresterea increderii in sine, depasirea barierelor de comunicare, dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa si imbunatatirea creativitatii si expresivitatii la nivelul atitudinilor si in limbaj.

Invata-ma sa invat: tehnici de memorare, analiza si sinteza a informatiei – Prin intermediul cursului, copiii vor deprinde modalitati prin care pot retine informatii intr-un mod inteligent, eficient si creativ, prin care le pot apoi analiza, sinteza si prelucra pentru a dezvolta noi semnificatii.

Arta vorbirii – Acest curs ofera copiilor o noua perspectiva asupra vorbelor, deoarece dialogul nu se limiteaza doar la a rosti cuvintele corecte, ci transmit sentimente si idei. Asadar, cursul invata copiii cum sa comunice cu lumea inconjuratoare si cel mai potrivit mod de a-si exprima trairile si gandurile.

Amintiri din copilarie (tehnici de scriere) - In cadrul acestui curs, copiii isi vor dezvolta in primul rand inteligenta lingvistica, dar si flexibilitatea gandirii, a memoriei si a spiritului de observare, prin realizarea de compuneri pe baza propriilor experiente. Astfel, copiii isi dezvolta limbajul si scrisul, gandirea analitica, logica si simbolica, precum si imaginatia.

Sah pentru copii - Cursul de sah are numeroase beneficii pentru dezvoltarea intelectuala a copiilor. Prin intermediul acestui joc de strategie captivant, copiii isi maresc capacitatea de concentrare, memoria, dar si gandirea analitica.

Tehnici de relationare cu adulti si cu copii – Acest curs ii invatat pe copii importanta comportamentul, a atitudinii, a limbajului verbal si non-verbal, atat in interactionea cu alti copii, cat si cu adulti. Pe baza unor tehnici adaptate nivelului lor de intelegere, copiii vor asimila informatii necesare pentru definitivarea componentelor esentiale ale personalitatii lor.

Dezvoltare psiho-emotionala: tehnici de crestere a stimei de sine – Increderea in fortele proprii este unul dintre cele mai importante ingrediente pentru succes si din acest motiv, acest curs ofera copiilor contextul potrivit pentru a-si construi increderea in sine, de a-si dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor si de a face fata eventualelor frustrari. Prin intermediul unor jocuri, povesti, exercitii de imaginatie etc., copiii au ocazia sa se descopere, sa vorbeasca despre calitatile lor, sa  se accepte asa cum sunt si sa i-si planifice actiuni pentru a-si indeplini visele.

Blog

Cursuri pentru copii - AFTER-SCHOOL

Am facut pachet cele mai dorite si reusite cursuri pentru copii din Scoala de Vara si le propunem copiilor care dupa orele de scoala vor sa se simta inca in vacanta:

Un After-School ca un Summer School !
La Centrul Educaţional FLUENTIS oferim o gama variata de cursuri pentru copii, atat separat, cat si in regim after-school.

Citește mai departe...

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăDespre noiServicii

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: