page-0.jpg         Scolar AS_logo_oct2013_RGB_200dpi1.jpg      LOGO HOBBER.jpeg

Sigla DK EXPO_site.jpg   SIGLA.INSTITUT CURBE COREL _site.gif logo_suntparinte 1-page-site.jpg   Kiboko_Logo_Color_site.jpg

 

FLUENTIS crede in cooperare, fiind in permanenta cautare a celor mai buni parteneri, specialisti cu experienta in educatie.
 
Suntem mandri sa facem parte din Comunitatea Europeana pentru Educatie Democrata. EUDEC este o organizatie non-profit care promoveaza educatia de tip democratic ca fiind modelul educational cel mai potrivit in orice stat democratic. Conform acestui model, elevii au dreptul:

• sa faca propriile alegeri in privinta invatarii si a altor aspecte de viata, decizand singuri ce, cand, cum si cu cine sa faca aceasta, atat timp cat deciziile lor nu incalca libertatea altora de a face acelasi lucru.

• sa aiba drept de decizie egal in cadrul organizatiilor, respectiv scolilor unde invata, in toate aspectele legate de activitatea acestora.

Din EUDEC fac parte  scoli, institutii si persoane din intreaga Europa, cu zeci de ani de experienta in educatie.
 
Cristina Dogarel, managerul FLUENTIS, este membru al Asociatiei Internationale a Consultantilor in Educatie  (A.I.E.C.)

 

Centrul Educational Fluentis a incheiat un acord de parteneriat cu Muzeul National de Geologie pentru programele educationale parte din Scoala de Vara Fluentis.

 

Centrul Educational Fluentis a incheiat un parteneriat cu DK Expo in vederea desfasurarii atelierului de Electronica Aplicata pentru Copii la IEAS 2013, eveniment organizat de Grupul DK, care ofera servicii complete pentru expozitii, evenimente business si turism. 

Cu o actitivitate de peste 15 ani in domeniu,  companiile din grupul DK s-au specializat in oferirea de servicii complexe  pentru organizarea de expozitii, conferinte, congrese, conceperea de campanii de comunicare, constructii de standuri expozitionale si oferte de turism. 

DK EXPO, membra a grupului DK, s-a consacrat ca organizator de evenimente tehnice, specializate, business to business. In anul 2005, in urma organizarii a numeroase evenimente in colaborare cu alte companii similare DK EXPO a decis sa puna bazele unui eveniment propriu. In urma studiului din piata si a cerintelor acesteia a aparut IEAS, un eveniment dedicat segmentului de electrice si automatizari.

International Electric&Automation Show, IEAS, a luat nastere ca un eveniment dedicat exclusiv celor ce folosesc echipamente electrice si automatizari fiind un eveniment destinat in special zonei industriale. 

De la prima editie, din 2005, evenimentul a fost imbunatatit an de an. Am reusit sa crestem suprafata expozitionala si  numarul expozantilor, am imbunatatit atat serviciile oferite expozantilor cat si  vizitatorilor. Am reusit sa cream un cadru exceptional pentru toti cei prezenti in cele patru zile de expunere, imbinand conceptul de “eveniment specializat, tehnic, cu numeroase elemente de show”. Evenimentul se desfasoara in fiecare an la mijlocul lunii septembrie in locatia Palatului Parlamentului din Bucuresti, iar in 2013 va avea loc editia a IX-a. 

IEAS aduce in prim plan descoperirile si noile tehnologii din industria de echipamente electrice si evolutia sistemelor automatizate din Romania. Treptat, International Electric&Automation Show, IEAS, a devenit  evenimentul de referinta pentru industria din Romania, fiind prezente in cadrul targului companiile de top din acest segment de piata. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog

Cursuri pentru copii - AFTER-SCHOOL

Am facut pachet cele mai dorite si reusite cursuri pentru copii din Scoala de Vara si le propunem copiilor care dupa orele de scoala vor sa se simta inca in vacanta:

Un After-School ca un Summer School !
La Centrul Educaţional FLUENTIS oferim o gama variata de cursuri pentru copii, atat separat, cat si in regim after-school.

Citește mai departe...

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăDespre noiParteneri

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: