Eroare
  • JUser: :_load: Utilizatorul cu ID-ul 354 nu a putut fi încărcat

Despre Echipa Fluentis

pozaeu.jpg

Cristina Dogărel, managerul general Fluentis, are o experiență bogată în crearea de soluții educaționale de calitate și accesibile, acumulată în peste 14 ani de lucru în medii culturale și sociale diverse, unde a susținut cursuri pentru profesioniști din mai multe domenii de activitate.

Experiența în predare are la bază o pregătire academică solidă, Cristina fiind licențiată în filologie a Facultății de Litere, Universitatea București, specialist în drept internațional (master) și trainer certificat de British Council și Cambridge University. Cristina a fost participant activ în proiecte ale  Consiliului Britanic desfășurate în peste 10 țări, unde și-a dezvoltat abilitățile de lucru în mediu multi-cultural și cele de management de proiecte.  Înainte de a infiinta Fluentis Cristina a lucrat în mai multe instituții publice si private din Romania si strainatate în funcții ca asistent universitar de limba engleză, purtător de cuvânt și ofițer de relații internaționale, fiind responsabilă cu planificarea, documentarea, pregătirea și susținerea cursurilor de limba engleză sau de perfecționare profesională pentru angajații acestor instituții. In aceasta perioada a fost implicată și în activități de traducere, translație la nivel internațional, precum și în organizarea de evenimente educaționale sau culturale specifice domeniului. 

In ultimii ani Cristina a predat engleza de specialitate (juridic, afaceri)unor clienti provenind din managementul celor mai puternice firme reprezentate in Singapore (Mitsubishi Tokyo Bank, Panasonic International, Procter and Gamble, Standard Charter Bank, Sumitomo Chemicals, Singapore Airlines, etc) ca trainer in cadrul Berlitz Singapore. In aceeasi perioada, si-a perfectionat abilitatile de comunicare in medii multiculturale, predand engleza unor grupuri diverse de studenti ai Scolii De Educatie Continua (Singapore SSTC - School for Further Education, provenind din peste 10 tari din Asia (Indonezia, Taiwan, Japonia, Vietnam, Korea, Kazahstan, Filipine, China ).

Cristina a condus in 2012 reprezentanta The Pyramid Group Singapore, coordonand programele grupului in Asia de Sud-Est, continuand parteneriatul cu acestia si la intoarecerea in Romania, pentru toata zona Europei de Est. Meritele profesionale ale Cristinei au fost apreciate de Asociația Internațională a Consultanților din Educație, al cărei membru este din 2011.

 

Pentru Scoala de Vara Fluentis am selectat o echipa de oameni pasionati de educatie, creativi si cu experienta in lucrul cu copiii!

AnaFB.jpg Ana-Maria Gradin

Am absolvit liceul de arte, iar acum imi finalizez studiile in cadrul Facultatii de Arhitectura.
Imi place sa desenez, sa colorez, sa pictez, sa modelez si sa ma joc. De cand am devenit mama am descoperit o noua lume, plina de infinite posibilitati si de creativitate.
Doresc, prin intermediul jocului, sa le ofer si altor copii o privire in minunata lume a artei, a culorilor, a formelor, a jocurilor de umbra si lumina.
Crezul meu: "Toti oamenii mari au fost candva copii".
 

corina.jpg Coria Vaceanu

Imi place sa fac din invatarea limbii engleze o experienta placuta, printr-o relatie prieteneasca, apropiata de cei cu care lucrez, care sa creeze in fiecare elev dorinta de a merge mai departe, de a aprofunda, de a se indragosti de limba engleza. La ora de engleza nu suntem profesor si elevi, ci suntem cei mai buni prieteni, care insa, fac o treaba excelenta si abia asteapta sa se revada ora urmatoare.

Sunt adepta stilului "neregizat", spontan, bazat pe discutii si multa interactiune, pe flexibilitate si deschidere catre asteptarile celor cu care lucrez. Nu in ultimul rand, consider ca cea mai mare bucurie a unui profesor este ca, prin amprenta lasata de propriul stil de lucru sa aduca valoare in procesul de formare si dezvoltare al elevilor sai si sa deschida o poarta catre sufletul si mintea acestora.

Filozofia mea educationala, ideea in care cred cu staruinta, poate fi descrisa astfel: " English is Fun! Looking forward to meeting you next class!"

 

Miki_Brebinaru_for site.jpgMihaela Brebinaru
 
Actor-papusar in cadrul Teatrului Municipal Targoviste, Mihaela  a absolvit Facultatea de teatru din cadrul Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografie, specializarea – Papusi si marionette,precum si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei- Universitatea  Bucuresti, masterat de Strategii Inovative in Educatie. In cursurile Fluentis pentru copii imi doresc sa imbin cunostiintele dobandite pentru ca sunt de parere ca o educatie prin teatru si joc este necesara oricarui copil, atat pentru dezvoltare personala cat si pentru cultivarea unui simt estetic . Dacă muzica se exprimă prin sunet, pictura prin culoare, sculptura prin volum, teatrul se exprimă prin joc.Pentru mine, in mod special, inseamna un mod de viata, un vis implinit, copilarie permanenta. Generozitate, dăruire, altruism- aceasta este deviza mea ca papusar.
 
Daniela Antonescu
 
Cine sunt eu? In termeni tehnici, pragmatici am urmat cursurile Facultatii de Automatica, mai tarziu m-am specializat in creatie vestimentara si in prezent sunt in curs de finalizare a pregatirii in profesia de psihopedagog, in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din Universitatea Bucuresti.
In termeni morali, empatizez cu cei care se afla in impas, in suferinta si incerc sa le vin in intampinare cu tot ce detine fiinta mea ca instrumente de lucru:consiliere, terapie sau prin mijloace artistice.
                
Impreuna cu Fluentis, urmarim sa-i ajutam pe copii sa-si inteleaga propriile emotii si sentimente, prin intermediul jocului, a discutiilor pe marginea fabulelor si, de asemenea, sa-i ghidam sa-si descopere si sa-si aprecieze aptitudinile artistice, contribuind prin aceasta la formarea stimei de sine.
   Prin metodele psihologiei pozitive, punem accent pe dezvoltarea valentelor cu care este inzestrat copilul si incercam sa formam noi abilitati acolo unde este nesigur.
   Copilul de astazi este adultul de maine. Dorinta noastra este sa-i ajutam sa creasca frumosi in interiorul lor, spiritual si moral, stimuland o emotionalitate pozitiva. Aceasta inseamna, pe de o parte, autocontrol emotional prin: comportament adecvat din punct de vedere social, popularitate, comportament prosocial si o reglare a problemelor de comportament, pe de alta parte.

 

 

Blog

Cursuri pentru copii - AFTER-SCHOOL

Am facut pachet cele mai dorite si reusite cursuri pentru copii din Scoala de Vara si le propunem copiilor care dupa orele de scoala vor sa se simta inca in vacanta:

Un After-School ca un Summer School !
La Centrul Educaţional FLUENTIS oferim o gama variata de cursuri pentru copii, atat separat, cat si in regim after-school.

Citește mai departe...

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăDespre noiEchipa

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: