Cursurile de actorie propuse de Scoala de vara Fluentis

Misiunea noastra la Scoala de Vara Fluentis este sa nu distrugem aceasta lume frumoasa

Farmecul copilariei se desfasoara intre doua lumi paralele: una reala si una imaginara. In lumea imaginara totul este posibil. Misiunea noastra la Scoala de Vara Fluentis este sa nu distrugem aceasta lume frumoasa, ci sa prelungim farmecul, candoarea si nevinovatia copilariei. Cursul de actorie va include activitati didactice integrate (educarea limbajului, activitati practice, muzica, educatie pentru societate), dar si activitati didactice interactive.

1364909249162_KidsDramaClassesSunshineCoast-938x704.jpg

Cursurile de actorie propuse de Scoala de vara Fluentis presupun interactiunea cu alti copii, cooperarea si crearea unor situatii in care copilul este nevoit sa respecte reguli. Actoria educă prin oferirea unui câmp de acţiune şi de afirmare a personalităţii, iar copilul are satisfacţia exprimării comportamentelor achiziţionate şi dezvoltarii vietii social-afective.

Cursurile de actorie implica in primul rand jucarea unui rol pe scena in fata spectactorilor. In acest fel, copiii se invata de mici cu vorbirea in public si cu audienta, ceea ce ii ajuta foarte mult la scoala, dar si la maturitate. De asemenea, prin intermediul rolurilor pe care le interpreteaza, copiii invata o multime de cuvinte (neologisme, arhaisme sau regionalisme), imbogatindu-si vocabularul.

Prin cursul de actorie, Scoala de vara Fluentis urmareste sa ii ajute pe copii sa isi stapaneasca emotiile si impulsurile, sa le controleze si sa le canalizeze spre actiuni pozitive, sa imbogateasca din plin cunostintele generale ale copiilor, sa se exprime verbal si prin gesturi si mimica, sa isi controleze miscarile si gesturile si sa le foloseasca in anumite situatii, ceea ce le va oferi o expresivitate corporala complexa.

Consecinta pe termen lung a cursurilor de actorie se refera la stimularea increderii in sine. O intepretare reusita pe scena, aplauzele publicului, depasirea tracului, toate acestea sunt elemente care vor mari increderea copilului in propriile forte. Increderea si stima de sine a copilului sunt destul de greu de modelat. Insa exista solutii, iar cursurile de actorie propuse de Scoala de vara Fluentis urmaresc sa le dezvolte pe amandoua.

Daca te-ai gandit pana acum sa-ti inscrii copilul la cursuri de actorie, nu trebuie sa ratezi programul pregatit de Scoala de Vara Fluentis! Inscrieri la: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 0799 99 03 27!

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăCursurile de actorie propuse de Scoala de vara Fluentis

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: