b_150_100_16777215_00_images_slider_cursuri_copii.png

Oferta

Cursuri de Limbi Straine

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.

Studiile arata ca, dintre toate lucrurile pe care le invatam in scoala, limbile straine sunt acelea care ne aduc cele mai multe beneficii, asigurand dezvoltarea intelectuala, dar si emotionala, deschizand calea catre alte culturi, relatii inter-personale diverse, posibilitati profesionale globale, acces la studiu international, etc.

Pe perioada vacantei, la Scoala de Vara Fluentis, desfasuram cursuri de limbi straine special concepute pentru vacanta, dinamice si atractive.

Copiii pot alege dintre urmatoarele cursuri FLUENTIS:

• Limba Engleza Generala
• Limba Engleza Pentru Examene (IELTS, UBELT, Cambridge, TOLES, Etc)
• Limba Franceza Generala
• Limba Germana Generala
• Limba Spaniola Generala
• Limba Romana pentru straini (ROMANIAN FOR FOREIGNERS)

Cursuri de dezvoltare armonioasa

Copiii nostri sunt destepti, traiesc intr-o lume plina de oferte tentante, sunt stimulati de mii de surse de invatare. Cu toate acestea, sunt din ce in ce mai plictisiti si dezinteresati de scoala, nu gasesc nicio placere in cunoastere, in invatare.

La FLUENTIS ne propunem sa le (re)aducem copiilor placerea de a invata, de la adulti, dar mai ales unii de la altii, de a cauta si descoperi lumea din jur, prin metode simple, intuitive. Odata puse bazele unei relatii sanatoase si profunde cu procesul de cunoastere si invatare, acestia vor putea face fata si provocarilor sistemului educational traditional, bazat strict pe competitia acerba pentru diplome, prea putin interesat de individualitatea fiecarui copil.

Oferta de cursuri pentru copii FLUENTIS cuprinde:

• Mate(matica) fara probleme
•  Jocul De-a V-ati ascunselea prin Povesti - actorie
• Micul Arhitect
• Arts and Crafts (Pictura si desen)
• Electronica Aplicata

 

Cursurile pentru copii sunt descrise detaliat pe prima pagina a site-ului.

copii2.jpg

 

 

Blog

Cursuri pentru copii - AFTER-SCHOOL

Am facut pachet cele mai dorite si reusite cursuri pentru copii din Scoala de Vara si le propunem copiilor care dupa orele de scoala vor sa se simta inca in vacanta:

Un After-School ca un Summer School !
La Centrul Educaţional FLUENTIS oferim o gama variata de cursuri pentru copii, atat separat, cat si in regim after-school.

Citește mai departe...

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăCursuriCursuri pentru copii

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: