Cursuri pentru copii - "Micul Arhitect"

Cursuri pentru copii - "Micul Arhitect"

Dupa 15 ani de experienta pedagogica in sistemele educationale publice si

private din Romania si strainatate, Centrul Educational FLUENTIS va propune

o oferta de cursuri pentru copii complementara experientelor scolare, care sa asigure o

dezvoltare armonioasa fiecarui copil, atat pe plan educational cat si emotional.

 

“Arhitectura este jocul savant, corect si magnific al formelor reunite sub lumina.” (Le Corbusier, arhitect) Asa ca hai sa ne jucam dea…arhitectura!

arhitectura copii.jpg

Ii invitam  pe  toti  copii dornici sa afle tainele acestui joc, arhitectura, sa ni se alature  in cadrul atelierului practic  “Micul Arhitect”, parte din oferta de cursuri pentru copii Fluentis.

Aici vor afla ce si  cum au construit oamenii  de-a lungul timpului, isi vor proiecta  “casa  visurilor”  si ii vor  face o  macheta, vor lucra in echipa, vor afla despre diferite  materiale de constructie  si  cum  sunt folosite, dar si despre etapele ridicarii unei case si elementele sale component, pentru ca invatarea experientiala este principiul de baza la cursurile pentru copii Fluentis.

 

Cursurile pentru copii “Micul Arhitect” si “Arts&Crafts” sunt concepute si coordonate de 

Ana Maria Gradin, tanar arhitect: „Imi place sa desenez, sa colorez, sa pictez, sa modelez si sa ma joc. De cand am devenit mama am descoperit o noua lume, plina de infinite posibilitati si de creativitate. La cursurile pentru copii Fluentis doresc, prin intermediul jocului, sa le ofer si altor copii o privire in minunata lume a artei, a culorilor, a formelor, a jocurilor de umbra si lumina. Crezul meu: "Toti oamenii mari  au fost candva copii".

 

Un modul de cursuri pentru copii are in general 8  sedinte,  care  se desfasoara la domiciliul clientilor sau intr-o locatie aleasa de comun acord.

 

Orarul la cursurile pentru copii se stabileste de comun acord cu participantii.

Inscrieri la 0799 99 03 27 sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăCursuri pentru copii - "Micul Arhitect"

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: