Cursuri pentru copii - "Arts & Crafts"

Dupa 15 ani de experienta pedagogica in sistemele educationale publice si private din Romania si strainatate, Centrul Educational FLUENTIS va propune o oferta de cursuri pentru copii complementara experientelor scolare, care sa asigure o dezvoltare armonioasa fiecarui copil, atat pe plan educational cat si emotional.

Lumea e plina de culori, de jocuri  ametitoare de lumini si umbre. 

Copii cunosc toate acestea mai bine decat noi, adultii, astfel ca la cursurile pentru copii Fluentis "Arts and Crafts" ne propunem ca adultii sa aiba rolul de parteneri ai copiilor in aceasta joaca. Consideram ca unui copil trebuie doar sa i se ofere ocazia si va reusi sa reprezinte un intreg univers plin de culori minunate si forme nastrusnice  pe  sau  dintr-o coala how to buy viagra without a prescription de hartie.

Copiii au aceasta ocazie la cursurile pentru copii Fluentis "Arts & Crafts", unde  fiecare copil isi va descoperi artistul sensibil si sincer din propriul suflet.

Cursurile pentru copii “Micul Arhitect” si “Arts&Crafts” sunt concepute si coordonate de 

Ana Maria Gradin, tanar arhitect: „Imi place sa desenez, sa colorez, sa pictez, sa modelez si sa ma joc. De cand am devenit mama am descoperit o noua lume, plina de infinite posibilitati si de creativitate. La cursurile pentru copii Fluentis doresc, prin intermediul jocului, sa le ofer si altor copii o privire in minunata lume a artei, a culorilor, a formelor, a jocurilor de umbra si lumina. Crezul meu: "Toti oamenii mari  au fost candva copii".

Un modul de cursuri pentru copii are in general 8  sedinte,  care  se desfasoara la domiciliul clientilor sau o locatie aleasa de comun acord.

Orele de desfasurare pentru cursurile pentru copii se stabilesc de comun acord cu participantii.

Inscrieri la 0799 99 03 27 sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăCursuri pentru copii - "Arts & Crafts"

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: