Curs limba engleza copii

Curs de limba engleza pentru copii

Dupa 15 ani de experienta pedagogica in sistemele educationale publice si private cialis generique din Romania si strainatate, Centrul Educational FLUENTIS va propune o oferta complementara experientelor scolare, care sa asigure o dezvoltare armonioasa fiecarui copil, atat pe plan educational cat si emotional. 

Studiile arata ca, dintre toate lucrurile pe care le invatam in scoala, limbile straine sunt acelea care ne aduc cele mai multe beneficii, asigurand dezvoltarea intelectuala, dar si emotionala, deschizand calea catre alte culturi, relatii inter-personale diverse, posibilitati profesionale globale, acces la studiu international, etc.

Profesorii centrului Educational FLUENTIS se implica activ in influentarea procesului de invatare, pentru a le dezvolta copiilor creativitatea si a eficientiza modul de insusire a unor cunostinte variate, prin metode intuitive care le vor starni acestora curiozitatea si le vor aduce emotia noilor descoperiri.

FLUENTIS are resursele necesare pentru ca invatarea sa devina o activitate placuta, relaxata si eficienta pentru copilul dumneavoastra. Centrul nostru este locul unde copiii invaţă limbi străine cu materiale scrise, audio si video de ultima generatie, de la edituri de prestigiu din Europa. 

Accentul in cadrul cursurilor de limba engleza este pus pe dezvoltarea abilitatilor generale de limba, dar este adaptat si nevoilor imediate ale participantilor (sustinerea examenelor Cambridge, admiterea la licee bilingve sau cu predare intensiva, transferul la studii in strainatate sau la o scoala internationala, participarea la olimpiade si concursuri in limba engleza, etc).

Un modul de curs are 20 de sedinte. Cursurile se desfasoara la domiciliul clientilro su intr-o locatie aleasa de comun acord.

Orarul se stabileste de comun acord cu participantii.

Inscrieri la 0799 99 03 27 sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăCurs limba engleza copii

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: