Cursuri pentru copii - AFTER-SCHOOLAm facut pachet cele mai dorite si reusite cursuri pentru copii din Scoala de Vara si le propunem copiilor care dupa orele de scoala vor sa se simta inca in vacanta:

Un After-School ca un Summer School !
La Centrul Educaţional FLUENTIS oferim o gama variata de cursuri pentru copii, atat separat, cat si in regim after-school.

 

Pentru ca principiile educationale Fluentis se bazeaza pe invatarea experientiala, non-formala, utilizam la cursurile pentru copii in regim atfer-school metode practice si eficiente de rezolvare a temelor şi întelegere a cunoştinţelor predate în şcoală si avem in acelasi timp in atentie dezvoltarea armonioasă prin cursuri pentru copii creative si aplicate.

Programul de cursuri pentru copii in regim after-school include, pe langa sprijinul oferit in rezolvarea temelor, cate un curs in fiecare zi, din oferta generala Fluentis de cursuri pentru copii, astfel:

limba engleză
pictura şi desen
arhitectură şi modelaj
electronică aplicată
teatru

Programul afterschool are 5 ore/zi si include un curs pentru copii, zilnic.

Opţional: masa şi transport

Informaţii şi înscrieri la: 0799 990 327 sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăBlogCursuri pentru copii - AFTER-SCHOOL

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: