Cu atelierul de electronica aplicata la IEAS 2013

b_150_100_16777215_00_images_IMG_4470FB2.jpg

Timp de trei zile Fluentis a participat cu atelierul de electronica aplicata "How Stuff Works" la expozitia de echipamente tehnice si automate IEAS 2013, la Palatul Parlamentului.

 

Copiii inscrisi la atelierul nostru, impreuna cu copiii care au vizitat expozitia si s-au oprit cusriosi la standul nostru, au experimentat si descoperit tainele electronicii, de la utilizarea letconului, la circuite si magnetism.

In fiecare zi am avut placuta surpriza sa ii vedem pe copii intreband curiosi, incercand sa faca cu mana lor diverse experimente, minunandu-se de rezultate.

Ultima zi la IEAS 2013  a fost si cea mai frumoasa:

Am combinat electronica si magnetismul si totul a devenit foarte interactiv: parinti, bunici si pitici au vrut sa incerce diverse parate, combinatii si stiluri cu magnetii pusi la dispozitie de prietenii nostri de la hobber.ro.

Ne-am bucurat sa fim prezenti la acest eveniment, le multumim organizatorilor (DK EXpo) ca au ales in acest an o tema legata de copii si de viitorul lor, sprijinind in acest fel misiunea noastra de a le oferi copiilor ocaziile potrivite pentru a-si descoperi potentialul si a-si crea viitorul.

Atelierul How Stuff Works s-a bucurat de admiratie si succes, motiv pentru care de saptamana viitoare ii asteptam pe copii la sediul nostru, saptamanal, marti si joi, de la ora 17.00, pentru a patrunde si ei in tainele electronicii. Va rugam sa ne contactati pentru informatii si inscrieri.

Multumim tuturor copiilor prezenti la standul nostru!

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăBlogCopiii de azi, inginerii de maine

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: