Curs Practic De Antreprenoriat Pentru Copii


b_150_100_16777215_00_images_lemonade-stand4site.jpgAfacerile mari incep de….mici! Pentru ca niciodata nu e prea devreme pentru copiii sa invete despre principiile de baza ale afacerilor si beneficiile antreprenoriatului.

Obiectivul educational al acestui curs este sa le ofere copiilor cateva instrumente si strategii principale ce pot fi utilizate pentru a acumula o experienta valoroasa in domeniul inceperii, conducerii si dezvoltarii unei afaceri, toate adaptate la varsta si abilitatile lor. Prin metode usor de inteles si o abordare creativa, le vom dezvalui tehnici esentiale care au un impact puternic si pozitiv asupra abilitatilor copiilor de a intelege lumea afacerilor.

 

 Pe parcursul acestui curs copiii vor invata ce insemna sa fii antreprenor, cum sa aleaga o afacere potrivita, ce sunt banii, principiile cererii si ofertei, strategii de promovare si publicitate, cum sa faca profit si cum sa isi prezinte afacerea. Toate acestea vor fi insotite de povesti de success ale unor oameni de afaceri cunoscuti sau mai putin cunoscuti care au inceput…de mici.

La Fluentis, dorim sa le oferim copiilor ocazia sa-si puna in aplicare ideile si sa-si indeplineasca visele cat mai devreme, pornind de la un principiu de baza al educatiei non-formale si experientiale: copiii, ca si noi toti, invata cel mai bine facand, incercand.

De aceea, noi vrem sa le oferim ocazia sa incerce, sa greseasca, uneori, si sa invete lectii valoroase din acele greseli, pentru ca mai apoi sa devina mai buni in ceea ce si-au propus.

Pentru ca un astfel de curs practic are implicatii si urmari in viata de zi cu zi, in cum se raporteaza parintii si copiii la lumea din jurul lor, proiectul Business Kids are si o latura care priveste comunitatea, atat prin oamenii care fac parte din ea, cat mai ales prin companiile care o sustin si reprezentantii acestora, care doresc sa se implice in educarea copiilor in aceasta directie a antreprenoriatului. 

In consecinta, Centrul Educational Fluentis organizeaza la intervale regulate evenimente de punere in practica a cunostintelor insusite la cursul Business Kids, cu sprijinul altor companii interesate. La aceste evenimente copiii vor avea ocazia sa-si vanda marfa (jucarii, accesorii pentru scoala), sa o prezinte (folosind tehnici de marketing si publicitate), sa negocieze, sa doneze, dar sa se si distreze. acheter viagra Pentru ca cel mai bine se invata in joaca.

 

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăBlog

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: