Citește mai departe:Cursuri pentru copii - AFTER-SCHOOLAm facut pachet cele mai dorite si reusite cursuri pentru copii din Scoala de Vara si le propunem copiilor care dupa orele de scoala vor sa se simta inca in vacanta:

Un After-School ca un Summer School !
La Centrul Educaţional FLUENTIS oferim o gama variata de cursuri pentru copii, atat separat, cat si in regim after-school.

Citește mai departe:Cursuri pentru copii - AFTER-SCHOOL
 

Cu atelierul de electronica aplicata la IEAS 2013

Citește mai departe:Copiii de azi, inginerii de maine

Timp de trei zile Fluentis a participat cu atelierul de electronica aplicata "How Stuff Works" la expozitia de echipamente tehnice si automate IEAS 2013, la Palatul Parlamentului.

Citește mai departe:Copiii de azi, inginerii de maine
 

Citește mai departe:Primul eveniment Antreprenor de MicMultumim tuturor participantilor si gazdelor noastre, Hornbach Balotesti!

Copiii au luat foarte in serios aceasta ocazie de a practica negustoria, si-au promovat creativ si sustinut jucariile aduse spre vanzare, au negociat intre ei preturile si au donat o multime de jucarii si unii chiar jumatate din castigul lor in bani.

Citește mai departe:Primul eveniment Antreprenor de Mic"- un succes!
 

 

S-a terminat vacanta! Cam asta simt eu acum, la sfarsitul unor patru saptamani minunate. Imi doresc din tot sufletul ca asta sa simta si “copiii mei” (participantii de la Scoala de Vara Fluentis)…pentru ca asa ii simt eu acum : copiii mei. Mi i-am apropiat pe toti, pe rand, in aceeasi masura , asadar acum sunt mici bucatele din sufletul meu. Impreuna am facut de toate: am plans, am ras, ne-am mai si certat ( pentru doua minute cel mult) si nu in ultimul rand am lucrat extraordinar impreuna si am construit lucruri de care suntem extrem de mandri.  Am crescut  cu totii in patru saptamani , cat altii intr-un an de scoala, iar eu , langa ei  mi-am reamintit o lectie importanta : un copil nu trebuie subestimat niciodata, ei nu inceteaza sa surprinda si sa blocheze spontaneitatea  adultilor prin rationamentele lor simple si copilaresti. 

Citește mai departe:Scoala de Vara privita prin ochi de adult
 

Curs Practic De Antreprenoriat Pentru Copii


Citește mai departe:Fluentis Business KidsAfacerile mari incep de….mici! Pentru ca niciodata nu e prea devreme pentru copiii sa invete despre principiile de baza ale afacerilor si beneficiile antreprenoriatului.

Obiectivul educational al acestui curs este sa le ofere copiilor cateva instrumente si strategii principale ce pot fi utilizate pentru a acumula o experienta valoroasa in domeniul inceperii, conducerii si dezvoltarii unei afaceri, toate adaptate la varsta si abilitatile lor. Prin metode usor de inteles si o abordare creativa, le vom dezvalui tehnici esentiale care au un impact puternic si pozitiv asupra abilitatilor copiilor de a intelege lumea afacerilor.

Citește mai departe:Fluentis Business Kids
 

Pagina 1 din 2


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/r42660curs/fluentis.com.ro/templates/youvida/html/pagination.php on line 120

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăBlog

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: