Eroare
  • JUser: :_load: Utilizatorul cu ID-ul 354 nu a putut fi încărcat

Arta imbinarii firelor la Scoala de Vara Fluentis: fire de ata, dar si fire electrice!

Scoala de Vara Fluentis readuce in atentia copiilor doua indeletniciri mai putin prezente la aceasta varsta, in speranta de a le starni copiilor curiozitatea si pasiunea pentru ele: electronica si croitoria.

"How Stuff Works" este un atelier practic de electronica, pentru copiii curiosi sa descopere tainele electronicii, sa isi creeze propriile circuite si sa plece acasa cu gadgeturi construite de ei in cadrul Scolii de Vara.

"Fashion Design for Kids" este o incursiune in arta design-ului vestimentar, de la confectionarea de tipare, croit materiale, pana la cusut si probat rochite si hainute pentru papusi, dar si pentru mamici si pitici, precum si confectionarea de accesorii pentru tinute elegante sau trasnite.

Toate aceste ateliere de creativitate manuala vor oferi copiilor de la Scoala de Vara Fluentis ocazia de a pleca acasa cu obiecte realizate sau personalizate de ei.

Cursuri pentru copii

b_150_100_16777215_00_images_image0.jpeg

Se spune ca un copil este ca un burete, absoarbe cunostintele rapid, in cantitate mare. La varsta copilariei este cel mai usor sa inveti o limba straina (sau mai multe), mai ales daca beneficiezi de metoda imersiunii totale in limba respectiva, alaturi de alti copii, intr-un mediu relaxat, distractiv si incurajator.
detalii ...

Cursuri pentru adulti

b_150_100_16777215_00_images_business_people.jpg

Fie ca doriti sa va redactati CV-ul, sa va pregatiti pentru o calatorie in strainatate, sa va imbunatatiti sansele de a avansa in cariera sau a obtine o slujba mai buna, FLUENTIS va poate ajuta sa va atingeti obiectivele.

detalii ...

You are here:   AcasăArta imbinarii firelor la Scoala de Vara Fluentis: fire de ata, dar si fire electrice!

Info Clienți

0799 990 327

Adresă Centrul Educațioanl Fluentis

email:office@fluentis.com.ro

: